Докато Роналдо бленува за Шампионска лига, Тен Хаг крои планове за него в Лига Европа


Докато Роналдо бленува за Шампионска лига, Тен Хаг крои планове за него в Лига Европа
Снимка: Getty Images

1184 0

След като цяло лято си търсеше отбор в Шампионска лига, в крайна сметка Кристиано Роналдо остана в Манчестър Юнайтед и ще трябва да се примири с факта, че ще играе във втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа.

По-лошата новина за португалеца е, че в последните мачове дори не попада сред титулярите на новия мениджър Ерик тен Хаг. В няколко поредни срещи Роналдо остава резерва, а такава му бе ролята и в дербито срещу Арсенал, когато влезе за последния половин час от мача.

Медиите на Острова информират, че Ерик тен Хаг има намерение да използва Роналдо като титуляр в първия мач от групите в Лига Европа срещу Реал Сосиедад в четвъртък. Кристиано ще стартира от първата минута заедно с Хари Магуайър, Каземиро, Антони, Фред и Антони Еланга.

20 години по-късно Кристиано Роналдо отново ще играе в Лига Европа, след като за последно стори това в Спортинг Лисабон (повече по темата четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички