"Искаме да остане"! Ерик тен Хаг защити Давид де Хеа след ужасния мач с Уест Хям


"Искаме да остане"! Ерик тен Хаг защити Давид де Хеа след ужасния мач с Уест Хям
Снимка: Getty Images

2263 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, застана на страната на своя възпитаник и звезда на тима Давид де Хеа след сериозната му грешка при загубата с 0:1 от Уест Хям в неделя.

Сериозната неточност

Испанският страж не успя да отрази изстрела на Саид Бенрама в 27-ата минута на срещата. Той плонжира вдясно, хващайки ъгъла. Наглед лесната за него ситуация обаче доведе до гол, след като коженото кълбо се отби в ръката му и се оплете в мрежата.

32-годишният вратар, който дълги години бива определян за един от най-добрите на поста си в Европа, понесе солидна доза критики за представянето си. Въпреки това, нидерландският наставник заяви категорично, че клубът ще се бори той да остане на "Олд Трафорд".

Де Хеа остава в клуба?

"Искаме Давид де Хеа да остане тук, в Манчестър Юнайтед. Желаем да удължи договора си. Искаме той да бъде с нас и през следващия сезон", коментира Тен Хаг пред медиите след мача.

Договорът на испанеца с клуба изтича в края на следващия сезон. Към момента той прибира 350 000 паунда седмично, което го прави и един от най-скъпоплатените играчи на Манчестър Юнайтед.

ВИДЕО от грешката на Де Хеа срещу Уест Хям

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички