Въпреки скандалите: Мейсън Грийнууд вече има цели 3 опции за нов клуб пред себе си?


Въпреки скандалите: Мейсън Грийнууд вече има цели 3 опции за нов клуб пред себе си?
Снимка: Getty Images

2866 0

Ювентус е само един от наблюдаващите ситуацията със звездата на Манчестър Юнайтед - Мейсън Грийнууд, европейски грандове. Скандалите около английския нападател утихнаха и той е готов да поднови обещаващата си кариера.

Желаещи не липсват

Въпреки прекратеното дело, клубът започна собствено разследване, което пречи на футболиста да се изявява в официални срещи. Именно това дава повод за оптимизъм на желаещите да го привлекат в редиците си.

"The Sun" съобщава, че най-вероятният сценарий е той да бъде преотстъпен под наем в друг тим. От информацията става ясно, че представители на "бианконерите" вече са се свързали с такива на играча, за да обсъдят възможностите.

Те обаче могат да срещнат сериозна съпротива от два от преките си конкуренти в Серия А - Милан и Рома. Грандът от Торино все пак е направил важна стъпка, което го поставя крачка пред останалите.

Цената

Макар и да не носи "червената" фланелка, Грийнууд печели по 75 000 паунда седмично под формата на възнаграждение, което евентуалният му нов клуб ще трябва да покрие. Той не е играл официален мач от началото на миналата година, което може да представлява нож с две остриета за кандидатите за подписа му.

Друга млада звезда на Манчестър Юнайтед пък е обект на сериозен интерес от страна на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички