Играчите няма да бъдат принуждавани насила да подновят сезона във Висшата лига


Играчите няма да бъдат принуждавани насила да подновят сезона във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1188 0

Клубовете от Висшата лига на Англия няма да принуждават играчите си да се завръщат на терена, ако не са готови за това и се чувстват застрашени за здравето си, съобщава The Telegraph.

Това стана ясно от срещата между представители на лигата, правителството и биотехнологиите, заедно с мениджърите в сряда. Те потвърдиха, че никой няма да бъде принуждаван да участва в „Проект Рестарт“. Клубовете няма да подновяват тренировки до 25 май, като в медийното пространство се заговори за евентуален рестарт на кампанията на 19 юни.

В последните се появиха информации, че много от играчите са притеснение и не искат нито да подновяват тренировки, нито да се завръщат към мачовете.Премиършип разполага с време до 25 май, за да предаде на УЕФА ясен план за подновяване на сезона, но е възможно да поиска допълнително време от Европейската футболна централа за окончателното си решение. Междувременно стана ясно, че в Англия няма да поставят целия отбор под карантина, ако негов играч бъде диагностициран с коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички