Играч на Сити влезе в обяснителен режим, след като жена му обвини Гуардиола за провала в Шампионска лига


Играч на Сити влезе в обяснителен режим, след като жена му обвини Гуардиола за провала в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1362 0

Футболистът на Манчестър Сити Олександър Зинченко изпадна в доста неприятна ситуацията, като трябваше да се обяснява заради думи на своята жена, която критикува Хосеп Гуардиола.

Влада Седан, която е и спортен журналист, обвини мениджърът на Сити след отпадането от Лион на 1/4-финалите в Шампионска лига. Според нея единствено той носи отговорност за загубата. Именно това и провокира реакцията на Зинченко, който обясни, че няма нищо общо с това нейно мнение.

"Хора, трябва да кажа няколко неща за случилото се. Лично аз не съм казал нищо лошо или осъждащо относно нашата тактика, така че не бъркайте, че това са мои думи, много ви моля. Обяснявах, че ние като играчи разбираме различните тактически изисквания и се адаптираме към тактиката, към която се иска да се придържаме. Не съм казал, че мениджърът е сбъркал срещу Лион", започва Зинченко в стори в Instagram.

Ако сте гледали минали мои интервютата и сте обърнали внимание на начина, по който говоря за нашия мениджър, тогава можете да ми повярвате. Той е №1. Второ - за жена ми. Въпреки че е журналист, тя също така е и фен. През сезона тя беше с нас на всички мачове - гостувания и домакинства, защото е голям фен на Сити!", допълва той, като подчертава, че е изразила мнението си като журналист и фен на отбора.

А как Неймар направи гаф след финала и поздрави грешния отбор?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички