Трансферна цел №1 на Барселона вече е приоритет за Гуардиола и Сити


Трансферна цел №1 на Барселона вече е приоритет за Гуардиола и Сити
Снимка: Getty Images/Gulliver

1072 0

Манчестър Сити ще насочи всичките си усилия към привличането на един играч. И това е Лаутаро Мартинес. Хосеп Гуардиола е отчаян в намерението си да намери заместник на Серхио Агуеро, като първата цел е била Хари Кейн.

От клуба обаче са наясно, че на практика е невъзможно да се договорят с Тотнъм и затова се насочват към Лаутаро. В договора на аржентинеца имаше клауза за откупуване на стойност 111 милиона евро, но тя изтече в началото на месеца. Поради тази причина шефовете на Сити са склонни да предложат 90 милиона евро за нападателя, въпреки че тази сума може да се окаже недостатъчна и Интер да поиска повече пари.

Както е известно, Барселона бе считан за основния фаворит за подписа на Мартинес, но с оглед на кризата и бурните събития засега се отдалечават от него. Още повече, че и финансовата ситуация на "Камп Ноу" не е никак стабилна и не е ясно дали ще могат да извадят солидна сума за нападателя. През този сезон Мартинес се разписа 20 пъти. А към кой играч на Сити пък се насочи Барселона - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички