Неймар с гаф след финала, поздрави ... грешния отбор за успеха


Неймар с гаф след финала, поздрави ... грешния отбор за успеха
Снимка: Getty Images/Guliver

1545 0

Звездата на ПСЖ Неймар бе съкрушен след загубата на финала в Шампионска лига от Байерн (Мюнхен). Бразилецът заплака веднага след последния съдийски сигнал, като бе утешаван от играчите на баварците.

Появиха се дори информации, че Неймар не е пожелал да вземе медала си, като е трябвало да бъде убеждаван от Томас Тухел и съотборниците му. Известно време след финала Неймар все пак е успял да преглътне разочарованието и поздрави съперника си в социалните мрежи, но ...сгреши името на отбора, написвайки Байер.

"Загубите са част от спорта. Трудихме се и се борихме до самия край. Благодаря на всеки един от вас за подкрепата. Поздравления за Байер", написа Неймар. Отговорът на "аспирините" не закъсня. "Благодарим, Неймар! Не разбираме защо ни поздравяваш при положение, че сме в почивка и играем FIFA, но благодарим". Междувременно, ПСЖ е поредният дебютант във финала на Шампионска лига, който се проваля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички