Съпругата на играч на Манчестър Сити се нахвърли на Гуардиола и го обвини за провала в Шампионска лига


Съпругата на играч на Манчестър Сити се нахвърли на Гуардиола и го обвини за провала в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

1418 0

Завърши поредният сезон от Шампионска лига, в който Манчестър Сити разочарова и не успя да осъществи "големия си пробив". Този път разочарованието е още по-голямо, защото "гражданите" отпаднаха от наглед по-непретенциозен съперник - Олимпик Лион. Това вбеси техните привърженици, а известно време след провала съпругата на Олександър Зинченко - Влада Седан, се нахвърли на мениджъра Пеп Гуардиола.

"Видяхте какво се случи. Не съм футболен играч, нито треньор, нито критик или анализатор. Знам, че моето мнение не е авторитетно. Вероятно нямам право да кажа това и Зинченко би ми забранил, но, казано по по-мил начин без да обиждам, всичко е по вина на Гуардиола.

В толкова важен момент да използваш такава експериментална тактика е пълен прова. Нямам право да критикувам, но защо той игра с 3-ма централни защитници? Просто нямам думи, защото да използваш такъв титулярен състав... вижте какви играчи имаше на пейката. Буквално няколко клуба в света могат да си позволят такива резерви.

Едно нещо е да те отстрани Байерн, но съвсем друго е да го стори Лион. Не искам да обиждам отбора, но искам само да напомня, че това е тимът, който завърши на 7-ото място във Франция" - сподели Влада Седан в личния си канал в "Youtube".

А как Неймар направи гаф след финала и поздрави грешния отбор?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички