Играч на Сити отпада за двубоя срещу Уест Хям


Играч на Сити отпада за двубоя срещу Уест Хям
Снимка: Gulliver/GettyImages

1347 0

От Манчестър Сити потвърдиха, че крилото на тима Рахийм Стърлинг ще пропусне двубоят на своя тим срещу Уест Хям от 26-тия кръг на Висшата лига. Английският национал получи разтежение по време на двубоя срещу Тотнъм от последния кръг на първенството и все още не е ясно колко време ще отсъства от терените.

25-годишният играч ще бъде голяма загуба за наставника на Манчестър Сити Пеп Гуардиола. Въпреки че в последно време не се представя на толкова добро ниво, Рахийм Стърлинг е един от най-постоянните играчи на отбора през настоящия сезон. Английският национал има 11 гола в 23 срещи във Висшата лига през настоящия сезон. Все още не е ясно колко дълго ще отсъства крилото, като „гражданите“ се надяват той да е здрав за първия мач на тима срещу Реал Мадрид на „Сантиаго Бернабеу“ от Шампионската лига.

Хубавото за Пеп Гуардиола е, че почти всички останали играчи в тима са на линия за предстоящия мач с Уест Хям. Бернардо Силва, Рияд Марез и Габриел Жезус могат да играят на позицията на Рахийм Стърлинг. А ето какъв коментар даде Гуардиола за амбициите на Манчестър Сити в Шампионската лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички