Играч на Реал Мадрид премина медицинските прегледи в Арсенал


Играч на Реал Мадрид премина медицинските прегледи в Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

1157 0

Халфът на Реал Мадрид Мартин Йодегор е съвсем близо до финализиране на трансфера си в Арсенал, след като премина успешно медицинските тестове на базата на "артилеристите" в Лондон. 22-годишният норвежки национал ще играе на "Емирейтс" под наем до края на сезона, като се очаква сделката да бъде официално потвърдена до 24 часа.

Йодегор така и не успя да се наложи в тима на Реал Мадрид, като записа едва девет мача във всички турнири от началото на кампанията и заяви на ръководството на клуба, че желае да смени клубната си принадлежност, за да получава повече игрово време. Желанието на футболист бе да се завърне в Реал Сосиедад, където изкара успешен наем през миналия сезон, но от Реал предпочетоха да го преотстъпят на Арсенал.

Йодегор ще бъде второто ново попълнение за Арсенал през януарския трансферен прозорец след вратаря Мат Райън, дошъл от Брайтън, също под наем до края на сезона. Ако Арсенал успее да финализира трансфера на Йодегор до петък, той ще може да дебютира за новия си отбор още в събота в дербито с Манчестър Юнайтед от Висшата лига.

Междувременно се появиха информации, че Арсенал ще привлече и играч на ПСЖ, но в замяна ще даде свой (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички