Рамос се отдалечава от оставане в Реал, ето какво предлагат от ПСЖ


Рамос се отдалечава от оставане в Реал, ето какво предлагат от ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1093 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос все още не се е разбрал с Реал Мадрид за нов договро и изглежда все по-вероятно да продължи своята кариера в Пари Сен Жермен. Onda Cero информира, че защитникът на мадридчани е получил предложение от френския шампион, което няма да може да откаже. 

Флорентино Перес и Рамос все още не може да се разберат, а и от Реал изглежда невъзможно да достигнат офертата на парижани откъм заплата.  34-годишният играч продължава да настоява за нов 2-годишен контракт, в който заплатата му да остане непроменена спрямо тази, която е получавал досега. От Реал обаче са склонни да му предложат само една година и то с намаление в заплатата от 10 процента.

ПСЖ е предложил на Рамос договор за три сезона с годишна заплата от 15 милиона евро, което означава, че той ще прибере 45 милиона евро за този период. В Реал Мадрид той получава 12 милиона евро на сезон, а предложението на Реал е за намаляване на сумата с 10% заради пандемията. Рамос играе в Реал от 2005 г.  Наскоро Зинедин Зидан разкри на какъв етап са преговорите между клуба и Рамос (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички