Играч на Манчестър Юнайтед разкри от къде идва враждата между Моуриньо и Погба


Играч на Манчестър Юнайтед разкри от къде идва враждата между Моуриньо и Погба
Снимка: Guliver/GettyImages

1675 0

Отборът на Манчестър Юнайтед и през този сезон бе разтърсен от скандал между мениджъра Жозе Моуриньо и звездата на тима Пол Погба. През зимата на 2018 година двамата имаха спор, след който французинът дълго постоя на пейката в мачовете до края на сезона. 

През новата кампания световният шампион с Франция от това лято често излизаше с капитанската лента, но отношенията му с Моу отново се обърнаха с главата надолу и Специалния дори взе лентата от ръката на халфа. Андреас Перейра пък разкри, че публикация на Погба в социалните мрежи е довела до последната разправия между играч и мениджър.

"Погба публикува едно видео, на което той, аз и Люк Шоу се смеем. Това се случи по време на мача с Дарби Каунти за Карабао Къп, а тогава водехме в резултата с 1:0. След това обаче загубихме срещата, а Моуриньо реши, че Погба е качил видеото по-късно, когато вече Дарби бе отбелязал. Опитахме се да обясним, че случката се е разиграла по-рано в хода на срещата, но Моуриньо не повярва на Погба", сподели Перейра.

Ръководството на Манчестър Юнайтед има и друга тежка задача, освен да мисли за помирението между Погба и Моуриньо. В състава на "червените дяволи" има една дузина играчи с изтичащи договори след края на настоящия сезон, като на "Олд Трафорд" вече знаят кой е приоритетният играч, чийто договор да бъде подновен. Повече за това четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички