Разговорът между Моу и Погба - Специалния изгони Погба (ВИДЕО И СНИМКА)


Разговорът между Моу и Погба - Специалния изгони Погба (ВИДЕО И СНИМКА)
Снимка: Guliver/GettyImages

4030 0

Драмата в Манчестър Юнайтед след отпадането от Дарби Каунти за Купата на Лига набира все по-голяма скорост, а черешката на тортата на "Олд Трафорд" е раздорът в отношенията между Жозе Моуриньо и Пол Погба. На днешната тренировка те имаха много интензивен разговор, заснет от камерата на Sky Sports, а в Англия вече са убедени какво е казал Специалния на своя подопечен.

В социалните мрежи беше публикуван пълния клип от разговора между двамата на базата в Карингтън, а между 0:25 и 0:29 можете сами да чуете (слушайте внимателно) как Моуриньо казва на Погба следното: "Пол... Пол, махай се".

Клипът продължава две минути, като микрофоните не улавят добре думите им по-късно, а през голяма част от времето двамата са с гръб към камерите. Въпреки това ясно се чува как Моуриньо гони Погба от тренировката, макар че до момента няма ясна причина за това. Видеото заснема как френският ас се появява в добро настроение на базата, но бързо след това то е помрачено от думите на Специалния.

Освен това Погба беше заснет от фенове как напуска по-рано от предвиденото базата на тима. Ето и доказателството:

Това е върхът на срива между двамата, след като Моуриньо отне капитанската лента на Погба. Драмата между вамата обаче датира от много отдавна. Вижте откъде започна целия скандал по оста Моуриньо - Погба ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички