Игало: Когато се върнат Погба и Рашфорд, Юнайтед пак ще бие наред


Игало: Когато се върнат Погба и Рашфорд, Юнайтед пак ще бие наред
Снимка: Gulliver/GettyImages

1651 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Одион Игало изрази увереност, че когато Пол Погба и Маркъс Рашфорд се възстановят и се съберат с новата звезда на тима Бруно Фернандеш, те ще върнат на отбора миналото величие. "Червените дяволи" са почти цял сезон без френския халф, а от нуари не могат да разчитат на нападателя.

Очаква се и двамата да са готови за подновяването на сезона, когато и да се случи това. Игало, който пристигна на "Олд Трафорд" тази зима под наем, няма търпение това да се случи и отборът на Оле Гунар Солскяер да покаже новия си облик.

"Пол Погба работи усилено за връщането на формата си и само си представете, когато ще имаме Погба и Бруно в полузащита - ще видите друг отбор. Рашфорд също се завръща. С тях Манчестър Юнайтед отново ще бъде страхотен, ще печели мачове седмица след седмица. Погба е прекрасен играч и за мен ще бъде чест да играя до него", заяви Игало, цитиран от goal.com. А какво липсва на тима, за да бъде страхотен, според бившия футболист на Арсенал - Пол Мърсън, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички