Хюн-Мин Сон със съвети за своите фенове преди военната си служба


Хюн-Мин Сон със съвети за своите фенове преди военната си служба
Снимка: Getty Images/Guliver

1181 0

Звездата на Тотнъм Хюн-Мин Сон призова феновете да стоят по домовете си и да не нарушават предприетите мерките в борбата с коронавируса, докато той се подготвя за задължителната си военна служба в Южна Корея. Нападателят на Тотнъм ще участва в 4-седмичен военен лагер в учебно заведение, далеч от обществеността, но помоли феновете да не се появяват на мястото, за да се предотврати разпространението на COVID-19.

Кореецът, който е изключително популярна фигура в родината си, се обърна към своите фенове със съобщение във Фейсбук. „Тъй като масовите събирания бяха премахнати поради вируса COVID-19 и тъй като се опитваме да спазваме правителствената политика, това събитие няма да е открито за феновете. Това решение се взема, за да се гарантира безопасността на феновете и репортерите и да се предотврати възникването на всякакви опасни ситуации. Благодаря ви за разбирането! Очаквам с нетърпение да изпълня военното си задължение“, написа футболистът на Тотнъм.

27-годишният играч бе освободен от 21-месечна военна служба, след като спечели златен медал с Южна Корея на Азиатските игри 2018г. Все пак той ще трябва да премине четириседмична служба и прекъсването на Висшата лига заради пандемията коронавирус означава, че сега атакуващият футболист получава добра възможност да изпълни това задължение. А ето в какво събитие ще участва Сон по време на военната си служба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички