Хулен Лопетеги ще спасява сезона на Уулвърхемптън с футболист на ПСЖ


Хулен Лопетеги ще спасява сезона на Уулвърхемптън с футболист на ПСЖ
Снимка: Getty Images

760 0

Офанзивният футболист на ПСЖ Пабло Сарабия може да продължи кариерата си в английската Висша лига, съобщава журналистът Адриен Грение.

Неговата информация сочи, че старши треньорът на Уулвърхемптън - Хулен Лопетеги, е лично заинтересован от закупуването на 30-годишния испанец!

Юношата на Реал Мадрид е част от френския гранд от лятото на 2019 година и има договор до 30 юни 2024-та, но през миналата кампания бе пратен под наем в Спортинг Лисабон, където се отчете с 22 гола и 10 асистенции (в общо 47 мача).

През настоящия сезон 2022/23 Сарабия има 19 срещи за ПСЖ, но в голяма част от тях се е появявал като резерва и все още няма отбелязано попадение или регистриран голов пас. Всичко това работи в полза на Уулвс, тъй като едва ли той би имал против да играе по-редовно и то на Острова. 

"Вълците" обаче са на дъното на таблицата (19-то място) с актив от едва 14 точки. Борбата за оцеляване ще бъде жестока, а Лопетеги със сигурност има нужда от подсилване в предни позиции, защото тимът му е вкарал само 11 гола за 18 кръга... Актуалната цена на испанския национал (според "Transfermarkt") е 20 милиона евро!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Греъм Потър с шокиращо признание: Ръководенето на Челси е най-сложната работа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички