Греъм Потър с шокиращо признание: Ръководенето на Челси е най-сложната работа


Греъм Потър с шокиращо признание: Ръководенето на Челси е най-сложната работа
Снимка: Getty Images

2182 0

Мениджърът на Челси Греъм Потър коментира положението, в което отборът му се намира в момента. „Сините“ отпаднаха и от двете купи в Англия и се намират на десетото място във Висшата лига.

Наставникът коментира, че смяната на собствеността на клуба, трансферният бизнес и смяната на медицинския персонал са допринесли за усещането за хаос в лондонския тим. Всичко това било направило работата му в Челси „много по-трудна“.

Трябва да се справим с новото и да градим нещата наново, защото нещата се промениха, отидоха и си заминаха. Това е част от предизвикателството, което предстои, и разбирах, че нещата ще бъдат трудни от гледна точка да ръководството“, сподели Греъм Потър преди срещата на Челси срещу Фулъм.

Мисля, че това е може би най-трудната работа във футбола“, заяви категорично наставникът. „Единственото, което мога да направя, е да говоря честно, да дам моята гледна точка и да приема критиката".

Греъм Потър сподели и дали Жоао Феликс ще реши проблемите в Челси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички