Хосеп Гуардиола отсече: Илкай Гюндоган няма да играе и минута повече за Манчестър Сити


Хосеп Гуардиола отсече: Илкай Гюндоган няма да играе и минута повече за Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

3751 0

Наставникът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, даде традиционния брифинг преди срещата на "гражданите" във Висшата лига със Саутхямптън на "Етихад" през уикенда.

Един от журналистите зададе интересен въпрос на испанския специалист, свързан с пост на приятелката на Илкай Гюндоган в Instagram, която споделя, че в Манчестър няма качествени ресторанти. Любопитното обаче е, че Пеп е собственик на такъв в града. Ето какво отговори той:

"Ами, какво да ви кажа, Гюндоган няма да играе и минута повече за Манчестър Сити, докато не ми се извинят", заяви шеговито испанеца.

"Разбира се, за мен ще е удоволствие някой ден да ги поканя в моя ресторант, за да опитат храната и да дадат своята оценка", добави още Гуардиола.

Можем да сме сигурни, че игровите минути на Гюндоган няма да пострадат след коментара на приятелката му. Разбира се, германецът се превърна в ключов играч на "Етихад", а от настоящия сезон е и първи капитан на селекцията на Пеп. Трудно можем да си представим как полузащитникът ще бъде оставен извън игра за "гражданите".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Футболист на Копенхаген останал изумен от уменията на Холанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички