Хосеп Гуардиола нарече един от головете на Ливърпул 'инцидент', но оцени друг по достойнство


Хосеп Гуардиола нарече един от головете на Ливърпул 'инцидент', но оцени друг по достойнство
Снимка: Getty Images

1757 0

Старши треньорът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че едно от попаденията на мърсисайдци е било 'инцидент', но не пропусна да отбележи силата на противника при статичните положения, след като тимът му загуби 1/2-финала за ФА Къп от Ливърпул на "Уембли".

Играчите на Юрген Клоп доминираха през първото полувреме и поведоха с 3:0, но през вторите 45 минути "небесносините" не само изравниха играта, но и успяха да вкарат два гола - в 47' и 91'. 

"Имахме своите моменти през втората част, имахме шанс да изравним", каза Пеп пред "BBC" след срещата и подчерта факта, че отборът му е имал много тежък мач срещу Атлетико Мадрид през седмицата (среща-реванш от 1/4-финалите в Шампионска лига), а някои футболисти са били контузени. Един от тях бе Кевин де Бройне...

"За първия гол на Ливърпул - те са много силни на статични положения. Вторият беше инцидент (б.р. - грешката на вратаря Зак Стефен), но вратарят ни научи ценен урок за бъдещето - в такива ситуации може да се случи всичко", добави още Гуардиола и завърши със следните думи:

"Най-накрая ще имаме един или два дена почивка. Знаем, че ни остават 7 мача във Висшата лига и 2 в Шампионска лига - ще натиснем максимално и ще видим какво ще се случи". Манчестър Сити продължава да води с 1 точка на Ливърпул в първенството, а в ШЛ е на 1/2-финал срещу Реал Мадрид!

Вижте още: Юрген Клоп се прехласна по Ливърпул след победата над "най-силния футболен отбор в света"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички