Хендерсън за момента, в който Ливърпул искаше да го продаде във Фулъм


Хендерсън за момента, в който Ливърпул искаше да го продаде във Фулъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1840 0

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън си припомни един от най-тежките моменти в своята кариера - когато след само 14 месеца престой на "Анфийлд" (след трансфер от Саутхемптън) се стига до възможност за трансфер във Фулъм, тъй като не успява да се наложи при мърсисайдци.

"Това бе труден момент, който помня много добре. Приготвяхме се за мач в Лига Европа, бяхме в хотела, когато се почука на вратата и ми се каза, че мениджърът иска да говори с мен. Ако трябва да съм честен, това наистина бе просто разговор с Брендън Роджърс.

Бе възможност да отида във Фулъм, която не исках и не харесвах. Чувствах, че имам още ужасно много да дам на клуба. Бях в черна дупка по това време. В крайна сметка ме направи по-добър и по-мъдър. Кой знае какво можеше да стане, ако това не се беше случило.

Оценявам такива моменти, защото имаш нужда от неуспехи и неприятни момента. Изправяш се и това те прави още по-силен, защото искаш да докажеш на хората обратното. От този ден насам имам нещо в себе си. Трябваше да докажа на мениджъра, че ще вляза в този отбор накрая. Правех всичко, за да съм в отбора, в този клуб, за да докажа, че са сгрешили. И в крайна сметка - успях" - разказа Хендерсън.

А ще се разделя ли Ливърпул с играчи през зимата?

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Национален отбор


ВИДЕО: Какво каза френският коментатор, докато Мичмана раждаше "Господ е българин"?

Емил Костадинов е едно от най-важните имена в историята на българския национален отбор по футбол. Той е допринесъл...

Реклама

Най-четени новини


виж всички