Клоп разкри подробности около състоянието на Ван Дайк


Клоп разкри подробности около състоянието на Ван Дайк
Снимка: Getty Images/Guliver

1810 0

Върджил ван Дайк показва добър прогрес, но има още много време, докато се възстанови напълно от контузията си. Това обяви мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп на пресконференцията преди двубоя с бившия отбор на Ван Дайк - Саутхямптън.

Нидерландският национал получи тежка контузия в коляното в мърсисайдското дерби с Евертън по-рано през сезона, заради която се подложи на операция и дълъг период за възстановяване.

В последните седмици обаче се появиха кадри от тренировки на Ван Дайк, които обнадеждиха феновете, че защитникът можеда се завърне по-рано от очакваното. Бранителят вече провежда индивидуални тренировъчни занимания, но Клоп е категоричен, че има дълъг път до пълното му възстановяване.

"Това е много добре, но все още има много дълъг път за извървяване при такъв тип контузии. Щастлив съм, когато видях тези видеа, защото те показват, че има добър прогрес, но въпреки това ще отнеме много време, това е ситуацията", коментира Клоп.

Междувременно стана ясно, че още един бранител на Ливърпул се е контузил и ще отсъства няколко седмици (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички