Ще се разделя ли Ливърпул с играчи през зимата?


Ще се разделя ли Ливърпул с играчи през зимата?
Снимка: Getty Images/Guliver

3489 0

Английският шампион Ливърпул не обмисля да се разделя с играчи от първия отбор през зимния трансферен прозорец, съобщава местното издание Liverpool Echo. В последните седмици се спекулираше, че играчи като Жоржиньо Вайналдум, Дивок Ориги и Джердан Шакири може да напуснат, но това няма да се случи на този етап.

Както е известно, Вайналдум се намира в последната година от своя контракт, който изтича през лятото. Сериозен интерес към халфа проявява Барселона, чийто треньор Роналд Куман се познава отлично с футболиста от съвместната им работа в националния отбор на Нидерландия. Халфът обаче със сигурност ще доиграе сезона на "Анфийлд".

Що се отнася до Ориги и Шакири, двамата играчи не получават особено минути на терена поради една или друга причина. Въпреки това Клоп често ги използва като резерви и се нуждае от тях, за да има нужната широчина в отбора, която да му позволи да прави ротации през сезона.

По-любопитното е дали Ливърпул ще привлече нови играчи през януари, като наскоро се появиха информации, че мърсисайдци проявяват интерес към трансферна цел на Манчестър Юнайтед (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички