Хари Магуайър и Маркъс Рашфорд с остри реплики един към друг


Хари Магуайър и Маркъс Рашфорд с остри реплики един към друг
Снимка: Getty Images/Guliver

1340 0

Манчестър Юнайтед вече не се намира в най-добрата си форма, а вчерашното равенство за тима почти окончателно сложи край на шампионските им амбиции. Играчите на Оле Гунар Солскяер в трети пореден мач не успяха да отбележат гол, въпреки че не са и допуснали такъв.

Неуспешната серия на тима очевидно е ядосала играчите и в снощния мач с Кристъл Палас дори се стигна до размяна на остри реплики между Маркъс Рашфорд и Хари Магуайър.

В 69-тата минута на третото поредно равенство, Магуайър опита извеждащ пас напред към Рашфорд, но той бе в положение на засада. Защитникът реагира остро и изкрещя на Рашфорд да следи играта, за да не попада в положения на засада. Нападателят на свой ред не му остана длъжен и също му отговори остро.

Запитан след мача за тази ситуация, Оле Гунар Солскяер отговори лаконично, че пасът на Магуайър действително е бил добър, а Рашфорд е бил с малко в положение на засада. Въпреки това, мениджърът на "червените дяволи" призна, че мачът е бил равностоен.

Манчестър Юнайтед вече изостава на 14 точки от Манчестър Сити, а през идния уикенд двата отбора ще се изправят в директен сблъсък един срещу друг.

А какво говорят числата зад невероятната форма на "гражданите", прочетете ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички