Манчестър Юнайтед спира националните си играчи


Манчестър Юнайтед спира националните си играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

848 0

Подобно на Ливърпул, сега и треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че е възможно клубът да не пусне играчите си да участват в мачовете на националните им отбори. Във Великобритания важи правилото за налагане на 10-дневна карантина за пристигащи от определени трети страни хора и мениджърът на "червените дяволи" не желае да губи основни играчи за такъв период от време.

„Все още не сме взели решение по този въпрос, но няма смисъл да губим футболисти за още 10 дни поради карантина. Ние плащаме на играчите и може да не ги пуснем. Мисля, че ще бъде трудно да пуснем играчите си да играят в страните от „червения списък“. Например, аз разчитам на Бруно Фернанеш за мачовете с Брайтън и Тотнъм след паузата, както и за двубоя в Лига Европа. Не искам да го губя“, мотивира се Солскляер.

Твърде вероятно е и други клубове от Висшата лига да постъпят по същия начин. Междувременно, късно снощи Манчестър Юнайтед не успя да победи Кристъл Палас като гост. По този начин разликата между тях и лидера Манчестър Сити набъбна до 14 точки, а през идния уикенд предстои и дербито на Манчестър между двата отбора.

А защо Хари Магуайър е най-добрият защитник в Англия, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички