Хари Кейн пропуска началото на подготовката на Тотнъм


Хари Кейн пропуска началото на подготовката на Тотнъм
Снимка: Guliver/GettyImages

1249 0

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн ще пропусне старта на предсезонната подготовка на тима, тъй като е под карантина след завръщането си от ваканция. Топ реализаторът на „шпорите“ отиде на почивка със семейството си на Бахамите след последния мач на Спърс от сезона във Висшата лига срещу Кристъл Палас в края на юли.

На Острова не искаха задължителна 14-дневна карантина при завръщане от Бахамите, когато Кейн пристигна там, но въведените ограничения при пътуване на 8-ми август означават, че капитанът на английския национален отбор ще трябва да бъде изолиран в рамките на две седмици. Играчите на Жозе Моуриньо вече подновиха тренировки в подготовка за новия сезон, но Хари Кейн ще се присъедини към своите съотборници чак когато приключи карантината му.

Отсъствието на голмайстора няма да окаже сериозно влияние върху подготовката на играчите на Моуриньо, която започва с приятелски двубой срещу Ипсуич в събота. Карантината на Кейн няма да има последствие и за предстоящите мачове на Англия от Лигата на нациите срещу Исландия и Дания, като се очаква капитанът на Англия да попадне в състава на Гарет Саутгейт за предстоящите срещи. А ето в кой тим трябва да премине Хари Кейн според бивш английски национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички