Байерн, Тотнъм и Лийдс в битка за Перишич


Байерн, Тотнъм и Лийдс в битка за Перишич
Снимка: Getty Images/Guliver

2871 0

Отборът на Байерн Мюнхен преговаря с тима на Интер за привличането за постоянно на полузащитника Иван Перишич. Хърватският национал изкара последната кампания под наем на „Алианц Арена“ от тима на „нерадзурите“.

Перишич бе един от ключовите играчи за Байерн Мюнхен в кампанията на тима в Шампионската лига, след като се разписа както срещу Челси, така и срещу Барселона. Баварският гранд плати 5 милиона евро на Интер, за да вземе крилото в Мюнхен миналото лято и има възможността да го откупи за постоянно срещу още 20 милиона евро. В случай, че шампионът на Германия не пожелае да откупи правата на Иван Перишич, хърватинът може да премине в клуб от Висшата лига. Според ‘FCInterNews.it’ Тотнъм и новакът в Премиър лийг Лийдс Юнайтед се интересуват от 29-годишния играч.

Интересът от страна на „шпорите“ не е никаква изненада, тъй като наставникът на тима Жозе Моуриньо е почитател на футболиста. Португалският специалист искаше да вземе хърватския национал още, когато бе начело на Манчестър Юнайтед, но така и не успя в опитите си. А ето кой момент от кариерата си Перишич обяви като болезнен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички