Тотнъм договори Джо Харт


Тотнъм договори Джо Харт
Снимка: Guliver/GettyImages

1577 0

Отборът на Тотнъм е на път да вземе бившия английски национал Джо Харт със свободен трансфер. Наставникът на „шпорите“ Жозе Моуриньо е харесал играча, тъй като желае да вземе опитен местен вратар за резерва на Юго Лорис.

33-годишният Харт ще мине медицински прегледи и ще подпише краткосрочен договор с Тотнъм, след като напусна Бърнли в края на изминалия сезон. Бившият номер едно на Англия, който има 75 мача с националната фланелка, ще се бори с Пауло Газанига за втори избор на вратата на Спърс след титуляра между гредите и капитан на тима Юго Лорис. Тотнъм се затруднява в намирането на баланс между местни и чуждестранни играчи през последните сезони, като Моуриньо бе принуден да остави Виктор Уаняма извън състава за Шампионската лига по-рано тази година.

Джо Харт е оптимист, че ще получава игрово време на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ през следващата кампания, след като за тима предстои натоварен старт на сезона и участие в квалификационните кръгове на Лига Европа. След като бе принуден да си търси друг отбор с идването на Пеп Гуардиола в Манчестър Сити, английският страж изкара период под наем първо в Торино, а след това в Уест Хям, а впоследствие игра два сезона в Бърнли. А ето какво каза Джо Харт за бившия си съотборник в Сити Давид Силва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички