"Харесвам сърдечни хора като него" - Кристиано Роналдо с ласкави думи по адрес на Оле Гунар Солскяер


"Харесвам сърдечни хора като него" - Кристиано Роналдо с ласкави думи по адрес на Оле Гунар Солскяер
Снимка: Getty Images

1624 0

Кристиано Роналдо изрази мнението си, че ръководството на Манчестър Юнайтед е трябвало да даде повече време за работа на Оле Гунар Солскяер, а не да го уволнява и то само 4 месеца, след като го е възнаградило с нов договор.

*Норвежецът бе начело на "червените дяволи" в периода март 2019 - ноември 2021 година. Кристиано се завърна на "Олд Трафорд" в края на август 2021 година.

"Обичам Солскяер. Мисля, че той е невероятен като човек, а аз харесвам сърдечни хора като него. На фона на сър Алекс Фъргюсън е трудно да се дават оценки, но като цяло мисля, че със сигурност свърши добра работа и се нуждаеше от повече време", каза CR7 пред "TalkTV" в интервюто си с Пиърс Морган.

"Нямам никакво съмнение, че ще бъде добър треньор в бъдеще. Бях много щастлив да работя с него, въпреки че беше за кратък период от време", допълни още Роналдо, а след това директно атакува босовете на Юнайтед за назначението на Ралф Рангник: "След като уволниш Оле Солскяер - трябва да докараш топ мениджър, а не спортен директор!".

*Още от думите на Кристиано по адрес на Рангник и защо в крайна сметка не е подписал договор с Манчестър Сити (последвайте червения линк, за да научите).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички