Хамес Родригес поема към Висшата лига?


Хамес Родригес поема към Висшата лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

5921 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Хамес Родригес е един от футболистите, които почти сигурно ще напуснат „Кралския клуб“ след края на сезона. Интерес към колумбийския халф не липсва, като Атлетико Мадрид, Наполи и Ювентус се споменават към евентуални бъдещи дестинации на играча.

За момента обаче има нов фаворит за подписа на Хамес Родригес и това е отборът на Арсенал. „Артилеристите“ искаха полузащитника още през миналото лято, но тогава футболистът призова агента си Жорже Мендеш да потърси други опции. Сега обаче еветуален трансфер на колумбиеца в Арсенал не изглежда толкова изненадващ. В момента Хамес не е в позиция, в която да отказва добри оферти от водещи отбори в Европа, след като е със статута на резерва в Реал Мадрид, a и ще навърши 29 години в средата на юли.

Според „Марка“ Евертън също могат да се намесят в борбата за подписа на футболиста, след като Карло Анчелоти е почитател на качествата на Хамес, като искаше да го вземе в Наполи през миналото лято. А ето кои футболисти ще последват колумбийския футболист към изхода от „Сантиаго Бернабеу“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички