Гуардиола се надява "Етихад" да изпрати подобаващо Фернандиньо


Гуардиола се надява "Етихад" да изпрати подобаващо Фернандиньо
Снимка: Getty Images/Guliver

1176 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола отдаде заслуженото към Фернандиньо, който ще напусне отбора след девет прекарани години в клуба от „Етихад“.

37-годишният бразилски халф разкри предния месец, че няма да удължава договора си, който изтича след шест седмици и ще се завърне в родината си. Фернандиньо може да играе за последно за „небесносините“, когато Сити посреща Астън Вила у дома в решаващ титлата на Англия мач, а Гуардиола се надява играчът му да получи подобаващо изпращане от привържениците на отбора.

„Той стана наш капитан и го заслужи напълно. Изживяхме много моменти заедно и е чудесен човек. Той го знае. Казах му, че съм му благодарен, че го срещнах и работихме заедно. Пожелаваме му всичко най-добро в бъдеще и съм сигурен, че то отново ще ни срещне“, каза Пеп на брифинга преди дуела с бирмингамци.

Откакто се присъедини към Сити от Шахтьор Донецк през 2013-а година, той изигра 382 мача за Сити във всички надпревари, в които спечели четири титли на Англия, шест Купи на Лигата и един път ФА Къп.

А какво ще опита Астън Вила да спре срещу Сити, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички