Гуардиола разкри какво се е подобрило в играта на Ман Сити от миналия сезон


Гуардиола разкри какво се е подобрило в играта на Ман Сити от миналия сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

3005 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е на мнение, че неговият отбор играе по-добре, отколкото през миналия сезон, когато "гражданите" триумфираха във Висшата лига със заветните 100 точки. Испанският специалист разкри още какво се е подобрило в играта на "небесно-сините".

 

“По-добри сме от предишната кампания и разликата е в дребните детайли. Това е нормално, защото повече време сме заедно вече като тим” 
“Напреднали сме при изграждането на атаките, при високата преса използваме по-различни движения по терена, имаме повече варианти при спирането на съперника още в неговата половина, а и сме по-стабилни, когато се защитаваме дълбоко

"По-добри сме от предишната кампания и разликата е в дребните детайли. Напреднали сме при изграждането на атаките, при високата преса използваме по-различни движения по терена, имаме повече варианти при спирането на съперника още в неговата половина, а и сме по-стабилни, когато се защитаваме дълбоко", сподели Гуардиола.

 

Шампионът на Англия гостува в утрешния ден на Лестър, а победата за "гражданите" е повече от задължителна. Отборът на Гуардиола заема второто място в първенството, но изостава на четири точки от водача Ливърпул, а и Тотнъм ги притиска с пасив от само две точки.

Междувременно Юрген Клоп коментира бъдещето си в тима на Ливърпул. Наставникът сподели, че все още не може да гарантира дали ще продължи контракта си с "червените", като напомни, че все още не е спечелил нищо с мърсисайдци. Вижте какво каза още Клоп в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички