Гуардиола: Преди 5 години на трибуните почти нямаше фланелки на Манчестър Сити, сега са много!


Гуардиола: Преди 5 години на трибуните почти нямаше фланелки на Манчестър Сити, сега са много!
Снимка: Getty Images

1066 0

Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола говори за подкрепата, която неговият отбор получава от трибуните на всеки мач. Пеп смята, че за последните 5-6 години "гражданите" са извървяли дълъг път - и ако в началото феновете на отбора по света са били по-малко, то днес са в пъти повече.

Късно снощи Манчестър Сити и Барселона сътвориха зрелищен приятелски мач на "Камп Ноу", завършил при резултат 3:3, а по трибуните Пеп е забелязал присъствието и на много запалянковци на "небесносините". Испанският специалист се върна и към мачовете с Байерн Мюнхен и Клуб Америка от предсезонната подготовка.

"Преди 5-6 години, по време на лятното турне в САЩ, имаше съвсем малко сини фланелки на трибуните. В последните мачове срещу Байерн и Клуб Америка имаше много! Това означава, че хората следват Манчестър Сити, следват победителите, а ние спечелихме доста в последните години", каза Гуардиола.

"Хората подкрепят Манчестър Сити по цял свят и това е невероятно - това е голяма чест да бъдеш част от всичко това, от всички тези успехи", добави още Гуардиола. Пеп коментира и евентуалния трансфер на Бернардо Силва в Барселона (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички