Легенда на Ливърпул посочи кои са най-добрите треньори в историята на Висшата лига


Легенда на Ливърпул посочи кои са най-добрите треньори в историята на Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2623 0

Определено английската Висша лига е едно от най-интересните първенства на планетата. Не само заради звездите, които са се подвизавали и продължават да го правят, но и за мениджърите, които денонощно са стояли в офиса, за да измислят правилната тактика за своя отбор.

Легендата на Ливърпул и настоящ анализатор - Греъм Сунес назова сър Алекс Фъргюсън и Хосеп Гуардиола за двамата най-добри треньори, работили в английския елит. 

"Пеп и Фърги направиха много за играта. Техните игрови схеми, начина, по който гледат на футбола са просто фантастични. Втория, разбира се, продължава да го прави и до ден-днешен. Безспорно това са имената, които трябва да се споменат, ако говорим по тази тема", заяви Сунес пред "talkSPORT".

Много от футболните фенове обаче останаха изненадани поради факта, че легендарният футболист не назова имената на Арсен Венгер, Жозе Моуриньо, Юрген Клоп и други, заявявайки, че не е видял нищо по-специално от тяхна страна. Разбира се, всеки има правото на своето собствено мнение по този дебат, който е готов да разпали всеки един почитател на английския елит.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Към кой футболист се прицели Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички