Гуардиола: Нямам думи да опиша представянето ни от ноември насам


Гуардиола: Нямам думи да опиша представянето ни от ноември насам
Снимка: Getty Images/Gulliver

1773 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола засипа с похвали своите играчи след победата над Евертън с 2:0 на "Гудисън Парк", която класира "гражданите" за полуфиналите на ФА Къп. Илкай Гюндоган и Кевин де Бройне донесоха трудния успех за Сити, след който тимът има 34 победи в последните си 39 мача във всички турнири след последната пауза за мачове на националните отбори през ноември.

"От последната пауза сме изиграли 39 мача, спечелили сме 39, имаме две равенство и три загуби, като едната загуба беше срещу Порто, когато вече се бяхме класирали. В този зимен период от четири месеца, в които играхме през три дни, показахме невероятно себеотдаване. Нямам думи да изразя как в този период дори след мачовете не можем да се насладим на победата, защото след три дни имаме друг мач.

Не става въпрос само за тактика и умения, това е въпрос и на психика, да си готов за всеки мач. Постигнатото от нас е повече от забележително, то е невероятно. Едно от най-великите ни постижения, които сме правили заедно", сподели Гуардиола след успеха, който оставя шансове на Манчестър Сити да се бори за куадрупъл.

"Разбира се, все още не сме спечелили нищо и ще сме концентрирани за остатъка от сезона. Ще видим докъде ще стигнем във всеки от турнирите", допълни треньорът на Сити. Повече за двубоя между Манчестър Сити и Евертън четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички