И в Манчестър Сити, и в Борусия Дортмунд: Капитанът се карал на Санчо, че го злепоставя


И в Манчестър Сити, и в Борусия Дортмунд: Капитанът се карал на Санчо, че го злепоставя
Снимка: Getty Images/Guliver

2419 0

Жребият в Шампионска лига отреди на Манчестър Сити да се изправи срещу Борусия Дортмунд на четвъртфиналите. Така футболистът на немския отбор Джейдън Санчо ще се изправи срещу бившия си тим. Именно от "гражданите" той пое към Германия, тъй като не получаваше достатъчно шансове за изява.

Санчо направи любопитно признание, че капитаните и на двата отбора по време на престоите му са му се карали заради това, че им прави "мрежичка" (бута топката между краката им). В онези случаи това са били Венсан Компани и Марсел Шмелцер.

"Направих "мрежичка" на капитаните на Дортмунд (Шмелцер) и на Сити (Компани) и те ми казаха: "Не прави повече това". Те не го харесваха. Винаги съм можел да правя много финтове и трикове като по-млад, но сега не ги правя толкова често, защото играта е по-бърза и по-сериозна.

Да играя за първи път сред професионалистите на най-високо ниво в шампионатен мач бе голяма възможност. Исках само да се покажа. Сега съм по-зрял, знам кога трябва да се освободя от топката. Не съм алчен, но просто искам да покажа какво мога да правя" - сподели Санчо.

А как се справя Манчестър Сити срещу германски отбори у дома?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички