Гуардиола алармира за проблем в играта на Манчестър Сити преди дербито с Ливърпул


Гуардиола алармира за проблем в играта на Манчестър Сити преди дербито с Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1482 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола не скри разочарованието си от един компонент от играта на своя отбор в последния двубой с Бърнли. "Гражданите" спечелиха с 0:2 като гост и се откъснаха на върха във Висшата лига, но Гуардиола отправи критики към играта на тима.

Гуардиола посочи, че неговите футболисти са губили твърде много лесни топки, като го отдаде на липса на концентрация. В следващия кръг Манчестър Сити се изправя срещу Ливърпул в голямото дерби на Острова, а испанският специалист алармира играчите си, че не иска да вижда повече такива грешки.

"Губихме лесни топки и съм притеснен, говорих и с момчетата да положат повече усилия и да свършват простите неща на терена. Опитваме се да го правим, но днес по-често от обикновеното губихме лесни топки. Но все пак продължаваме да бъдем солидни и да създаваме положения. Можем да се справяме по-добре, но като цяло момчетата бяха фантастични", сподели Гуардиола след мача с Бърнли.

В същото време Ливърпул инкасира второ поражение на "Анфийлд", след като и Брайтън победи мърсисайдци. Какво каза Юрген Клоп след мача - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички