Звезда на Ливърпул призна: Не сме в битката за титлата


Звезда на Ливърпул призна: Не сме в битката за титлата
Снимка: Getty Images/Guliver

1052 0

Защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън призна, че на този етап "червените" не са в битката за титлата във Висшата лига, тъй като изостават твърде сериозно от лидера Манчестър Сити. Вчера шампионите допуснаха домакинско поражение от Брайтън с 0:1 и вече изостават със седем точки от "гражданите", които са изиграли мач по-малко.

Тимът на Юрген Клоп обаче може да се върне в играта, ако победи Сити на "Анфийлд" през уикенда. "Всеки мач срещу Ман Сити е важен. На този етап не сме в битката за титлата. Изоставаме със седем точки, а те имат мач по-малко. Трябва да отдадем заслуженото на Брайтън за добрата игра. Те създадоха възможности, пресираха ни, направиха всичко, което искаха. Ние не направихме нищо значително.

Имахме дълъг период без загуба у дома, сега загубихме два мача поред. Когато не се представяш на ниво, не постигаш резултати. Ние все още сме добър отбор. Няма как да станем слаб отбор за един ден", коментира Робъртсън след двубоя с "чайките". Ливърпул посреща Манчестър Сити в неделя от 18:30 часа българско време, като срещата ще може да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички