Пеп Гуардиола за играчите си: Тичат и се борят като животни


Пеп Гуардиола за играчите си: Тичат и се борят като животни
Снимка: Getty Images/Guliver

1200 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола говори след победата за своя тим с 1:0 срещу Шефилд Юнайтед. Испанският специалист бе изключително доволен от своите футболисти, като подчерта, че "тичат и се борят като животни" въпреки натоварената програма.

"Мачът бе толкова труден за печелене, колкото знаехме, че ще бъде. Невероятна победа за нас. Невероятно е след тази дълга серия от мачове за нас - 8 поредни победи, 12 във всички турнири, а играчите все още тичат и се борят като животни.

Допуснахме една атака в края, която бе опасна. Толкова труден опонент. Знаехме, че ще е така. Всеки път, в който играем срещу тях, изпитваме големи трудности. С тези метеорологични условия, когато станахме днес, си казахме, че това ще е един от най-трудните мачове, които ще играем през този сезон" - заяви Гуардиола.

А това е най-оспорваният сезон в Англия от близо 30 години, като вече има 9 различни лидера за 20 мача.

Мачът бе толкова труден за печелене, колкото знаехме, че ще бъде. Невероятна победа за нас. Невероятно е след тази дълга серия от мачове за нас - 8 поредни победи, 12 във всички турнири, а играчите все още тичат и се борят като животни.
Допуснахме една атака в края, която бе опасна. Толкова труден опонент. Знаехме, че ще е така. Всеки път, в който играем срещу тях, изпитваме големи трудности. С тези метеорологични условия, когато станахме днес, си казахме, че това ще е един от най-трудните мачове, които ще играем през този сезо

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички