Греъм Потър се чувства в Челси сякаш е от 9 месеца, а не от 9 дни


Греъм Потър се чувства в Челси сякаш е от 9 месеца, а не от 9 дни
Снимка: Getty Images

1642 0

Новият наставник на Челси Греъм Потър даде първата си пресконференция като треньор на "сините". Мениджърът говори преди двубоя срещу РБ Залцбург в Шампионска лига и сподели, че се чувства на "Стамфорд Бридж" сякаш е от девет месеца, а не от девет дни.

"Футболният клуб, историята, традицията, мащабите, участието в Шампионската лига - това са напълно различни предизвикателства от тези, с които съм се сблъсквал до момента. Прекарах три фантастични години в Брайтън, който е невероятен клуб. Много съм благодарен на ръководството на Челси за това, че ми се довери да работя с качеството, с което разполагаме тук", започна Потър.

"Опитът ми в Шампионска лига е единствено като привърженик. Имам такъв в Лига Европа с отбора на Йостерсунд, но сега ни предстои невероятно вълнуваща вечер. Същевременно бяхме много концентрирани върху самия мач, върху това да обединим отбора и да опознаем играчите и персонала, който работи на тренировъчната база. Чувствам се така, все едно съм тук от девет седмици или от девет месеца, а не само от девет дни", добави още той.

Греъм Потър обясни и какъв отбор иска да създаде в Челси (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички