Простиха на 2 звезди и ги върнаха в националния им тим след година отсъствие


Простиха на 2 звезди и ги върнаха в националния им тим след година отсъствие
Снимка: Getty Images

4442 0

Новият селекционер на Мароко Валид Реграги най-накрая върна отново в групата на страната част от звездите й. Става въпрос за играчите Хаким Зиеш и Нусер Мазрауи, които участваха в някои скандали на национално ниво през изминалите месеци и поради тази причина системно и целенасочено бяха извадени от групите.

Футболистът на Челси получи първа повиквателна след 15 месеца отсъствие. Той се завръща за приятелските мачове с Чили и Парагвай, а почти сигурно то ще попадне и в групата за Световното първенство в Катар в края на годината.

бе извикан отново в националния отбор на Мароко от новия селекционер . Така крилото сложи край на 15 месеца отсъствие от тима, след като не бе викан съзнателно в състава от бившия селекционер Вахид Халилходжич.

Миналата година бившият специалист обвини Заеш, че е симулирал контузия преди контроли и не го извика за световните квалификации, както и за финалите на Купата на Африканските нации.

Десният бек Мазрауи пък отсъства от сметките на Мароко от октомври 2020 година заради напрежение с треньора Халилходжич.

Междувременно африканската нация попадна в група F на Световното първенство заедно с тимовете на Белгия, Канада и Хърватия.

Вижте последните новини около Световното първенство!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички