Греъм Потър пристига в Челси със сериозни амбиции: Иска Хари Кейн от Тотнъм


Греъм Потър пристига в Челси със сериозни амбиции: Иска Хари Кейн от Тотнъм
Снимка: Getty Images

1641 0

Новият наставник на Челси - Греъм Потър, определено идва с големи амбиции за успехи в Западен Лондон. Британският специалист има сериозен интерес към голямата звезда на Тотнъм - Хари Кейн, твърди изданието "Calciomercato".

Според информацията Потър се възхищава на уменията на английският централен нападател, а управата на Челси ще бъде готова да вземе Кейн и да предложи на Тотнъм немалка сума пари плюс пратения под наем в Интер - Ромелу Лукаку.

Припомяме, че преди година се спекулираше до последно дали Хари Кейн няма да си тръгне от Северен Лондон. Подобна размяна обаче ще прати и Ромелу Лукаку при бившия му наставник в Интер - Антонио Конте, при когото той бележеше гол след гол и спечели Серия А.

С течение на времето Хари Кейн се превърна в сила, с която всеки в английския елит се съобразява. Англичанинът има 188 гола зад гърба си в 288 мача във Висшата лига. Договорът на 29-годишния футболист с "шпорите" изтича в края на сезон 2023/24 година и има голяма вероятност той да иска да продължи своята кариера другаде.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Антонио Конте след загубата на Тотнъм от Спортинг Лисабон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички