Грандовете от Висшата лига ще претърпят финансови загуби заради коронавируса


Грандовете от Висшата лига ще претърпят финансови загуби заради коронавируса
Снимка: Gulliver/GettyImages

2181 0

Манчестър Юнайтед, Челси и Ливърпул са част от тимовете от Английската Висша лига, които могат да бъдат сериозно засегнати от пандемията от коронавирус. Причината е, че се очаква клубовете от Острова да понесат сериозни финансови загуби от отменянето на срещите от първенството на Англия заради разпространението на COVID-19.

Вече започва да се коментира темата, в какво състояние ще бъдат топ отборите във Висшата лига след излизането от кризата с коронавирус. Това например са лоши новини за отборите, които искат да вземат в редиците си крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо. Английският талант е оценяван на 120 милиона паунда, а именно Манчестър Юнайтед са на предна линия за подписа му, като Ливърпул и Челси също проявяват интерес към футболиста.

Със сигурност при подновяването си футболът ще бъде под интензивен контрол. А плащането на над 100 милиона паунда за един играч и плащането на огромни заплати след пандемия от коронавирус може да се счете за лудост. А ето кога се очаква да бъдат подновени срещите от Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички