Грандиозен трансфер: Тотнъм напът да вземе звездата на Уулвс Адама Траоре


Грандиозен трансфер: Тотнъм напът да вземе звездата на Уулвс Адама Траоре
Снимка: Getty Images

3761 0

Английският гранд Тотнъм е много близо до привличането на звездата на Уулвърхемптън Адама Траоре, информира Sky Sports. Ръководствата на двата тима са си стиснали ръцете на 20 милиона паунда - посредата между предложените 15 от "шпорите" и исканите 25 от "вълците".

25-годишното крило е футболист на Уулвс от 2018-а, като имаше изключително силни периоди за тима, особено под ръководството на Нуно Ешпирито Санто, когато бе истински кошмар за всяка отбрана с невероятната си физика и бързина.

Траоре бе искан от Тотнъм още през лятото, когато тъкмо Санто искаше да се събере с бившия си футболист в Лондон. До трансфер обаче така и не се стигна, а след това Санто бе уволнен, за да дойде на негово място Антонио Конте. Италианецът явно също е привърженик на Траоре, който в последно време не е чак толкова полезен на отбора си.

Договорът на Траоре изтича през лятото на 2023-а, като очевидно ръководството на Уулвс е преценило, че тези 20 милиона са максималното, което могат да вземат за него. В същото време се появиха информации, че ПСЖ проявява интерес към футболист на Тотнъм (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички