"Големият проблем", заради който Кристиано Роналдо нямало как да остане в Юнайтед


"Големият проблем", заради който Кристиано Роналдо нямало как да остане в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

4429 0

Легендарният дългогодишен бранител на Манчестър Юнайтед - Гари Невил, сподели любопитен фактор, който е оказал голяма роля в желанието на Кристиано Роналдо да напусне "Олд Трафорд". Той не е свързан с футбола, а с Англия като страна.

"Не съм говорил с Роналдо да остане в клуба за повече време. Мисля, че съм му го казвал и на него, докато беше при нас - за него времето бе голям проблем. Мисля, че също така искаше да живее в Испания, но времето в Манчестър наистина бе голям проблем за него" - разкрива Невил.

"Играчите, които по моето време се разделяха с Юнайтед, в 99% от случаите си тръгваха по желание на клуба, а не по тяхно собствено. Или договорът им изтичаше, или вече бяха на възраст, или просто треньорът преценяваше, че няма нужда от тях. Само 1-2% от тогава напусналите го направиха по собствено желание" - каза още той.

Откакто е напуснал "Олд Трафорд", Кристиано Роналдо редовно е свързван със завръщане в Манчестър Юнайтед. Наскоро се появиха информации, че ако в действителност Ювентус трябва да го продаде заради кризата с коронавируса, пред него има две опции, а едната е именно Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички