Гари Невил с интересна теория за това защо Манчестър Юнайтед не уволнява Оле Гунар Солскяер


Гари Невил с интересна теория за това защо Манчестър Юнайтед не уволнява Оле Гунар Солскяер
Снимка: Getty Images/Guliver

3164 0

Лошата форма на Манчестър Юнайтед и бъдещето на Оле Гунар Солскяер продължават да бъдат основна тема на разговор сред фенове, журналисти и бивши футболисти. Една от легендите на "червените дяволи" Гари Невил също се включи с интересна теория по този въпрос...

Той смята, че причината норвежецът все още да не е уволнен се намира във факта, че Ед Уудуърд, който е вицепрезидент на клуба, но ще напусне поста в края на годината, не желае едно от последните му действия да бъде свързано с освобождаването на треньор:

"Ситуацията в Юнайтед е дори по-сложна заради напускането на Ед Уудуърд след няколко седмици. Той даде договор за три години на Оле Гунар Солскяер преди няколко месеца и сега не иска последното му действие да е уволнението на треньор", написа Гари Невил в профила си в Туитър.

Според други причината Оле Гунар Солскяер все още да е треньор на Юнайтед е фактът, че в момента няма достатъчно подходящ кандидат, който да го замени - Антонио Конте реши да приеме офертата на Тотнъм. Италианецът обаче не дебютира по най-добрия начин във Висшата лига и записа нулево равенство срещу Евертън през изминалия уикенд!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички