Антонио Конте с "фалстарт" начело на Тотнъм във Висшата лига


Антонио Конте с "фалстарт" начело на Тотнъм във Висшата лига
Снимка: Getty Images

1325 0

Италианският специалист Антонио Конте не успя да тръгне с победа в новия си клуб Тотнъм във Висшата лига, след като "шпорите" завършиха наравно 0:0 като гости на Евертън в мач от 11-ия кръг на английското елитно първенство.

Конте, който е печелил Висшата лига с тима на Челси, се задоволи с равенството на "Гудисън Парк" при завръщането си в елита на Англия. По-рано през седмицата уважаваният мениджър дебютира с победа за Тотнъм в Европа, побеждавайки Витес с 3:2 в Лигата на конференциите.

Конте обаче не намери път към вратата на Евертън. В края на първата част Хари Кейн намери Серхио Регилон на стрелкова позиция, но испанецът не намери целта. В средата на втората част Юго Лорис влезе в съприкосновение с противников играч в пеналтерията и съдията отсъди дузпа, която впоследствие бе отменена от ВАР.

В 89-ата минута Тотнъм можеше да стигне до гол чрез Джовани ло Селсо, чийто удар разтресе гредата на вратата на Евертън. В продължението на мача Мейсън Холгейт от тима на "карамелите" извърши грубо нарушение, за което получи директен червен картон. Това обаче не помогна на "шпорите", които взеха само точка и се изкачиха до деветото място с 16 пункта. Евертън е 11-и с 15 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички