Гари Невил притеснен за бъдещето на Манчестър Юнайтед


Гари Невил притеснен за бъдещето на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1694 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил не е сигурен, че една част от играчите на “червените дяволи“ ще останат в клуба и през следващия сезон. Той отправи критики към футболистите на тима след поражението с 4:1 срещу Манчестър Сити в градското дерби на Манчестър.

“Гледам всяка седмица отборите от Висшата лига и си мисля, че всички имат организиран план за игра. Наблюдавам Манчестър Юнайтед и въпреки че при Рангник съставът изигра добри двубои, предупредителните знаци бяха налице и благодарение на Давид де Хеа постигнаха добри резултати.

Знаехме, че идва период, в който ще играят два пъти с Атлетико Мадрид, Ливърпул, Тотнъм и Ман Сити в рамките на месец. Това беше първият истински отбор, с който те се сблъскаха и те бяха унищожени“, каза Невил.

Според бившия защитник настоящият мениджър Ралф Рангник няма да води тима през следващата кампания. “Не го обвинявам за това, което се случи днес. Дали ще бъде мениджър и през другия сезон? Абсолютно не. Въпросът е кои играчи ще бъдат тук в края на сезона“.

“Бях критичен към тях по отношение на духа им, липсата на сплотеност и това си пролича в мач като този. За трансфери Юнайтед са похарчили близо 1,2 млрд. паунда, така че се очаква да се представят по-добре в срещите. Това, което видяхме в края на мача беше един бездушен Манчестър Юнайтед“, завърши Невил.

Местното издание Manchester Evening News пък определи представянето на Манчестър Юнайтед като агнета преди клане на “Етихад“ (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички