"Манчестър Юнайтед бяха като агнета преди клане на "Етихад"


"Манчестър Юнайтед бяха като агнета преди клане на "Етихад"
Снимка: Getty Images

2085 0

"Манчестър Юнайтед игра ролята на агне преди клане на "Етихад". Така авторитетното издание Manchester Evening News окачестви поведението на футболистите на "червените дяволи" след почивката на дербито срещу Манчестър Сити.

Местното издание, което следи изкъсо изявите на двата гранда от Манчестър, се изказа критично за играта на "червените" особено през втората част. Според Manchester Evening News, играчите на Юнайтед са загубили срещата още с излизането от съблекалните.

"Оказва се, че Манчестър Юнайтед не са по-добри без Кристиано Роналдо", заключват от изданието, като определят "дяволите" като "смирени". "Би трябвало да е неудобно за клуб от калибъра на Юнайтед такава загуба, но резултатът на полувремето трябваше поне да ги насърчи. Вместо това те излязоха от тунела на полувремето и играха ролята на агнета, готови за клане", пише Manchester Evening News.

Междувременно стана ясно, че Роналдо напуснал Манчестър Юнайтед, когато разбрал, че няма да играе срещу Сити - ето реакцията в съблекалнята на "дяволите"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички