Гари Невил: Лампард не е виновен, Тухел също би последвал съдбата му, ако отиде в Челси


Гари Невил: Лампард не е виновен, Тухел също би последвал съдбата му, ако отиде в Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

641 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил коментира по любопитен начин случващото се в Челси - уволнението на Франк Лампард и спекулациите за назначаването на Томас Тухел за негов заместник. Според Невил, Лампард не е виновен, а Тухел би последвал съдбата му, ако поеме отбора.

"Ако Тухел отиде в Челси, той ще бъде подложен на абсолютно същото, на което и Франк. Ще видим как го освобождават до 18 месеца или до 2 години, абсолютно сигурен съм в това. Той би бил страхотно попълнение за Висшата лига, ако дойде.

Честно казано, не съжалявам за Франк, но смятам, че е сторил единствено страхотна работа. Това просто е Челси, а Челси така правим. Франк не е жертва на слабото му представяне като мениджър. Франк е просто някой, който е изложен на модела на Челси на освобождаване и назначаване на мениджъри на всеки 12 до 18 месеца, ако нещата не се получават, както искат. А това е доста висок стандарт, който изискват. Не се притеснявам за кариерата на Франк, защото знам, че ще свърши брилянтна работа. Той се справи фантастично с работата в Челси, която бе трудна" - заяви Невил.

А какви са пророческите думи на Франк Лампард отпреди години за своето уволнение в Челси?

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


След арестите и времето в затвора: Антъни Джошуа откровено за пътя до световния връх в бокса

Антъни Джошуа преобръща живота си, за да стане двукратен световен шампион в тежка категория след няколко срещи...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама