Официално: Челси уволни Франк Лампард


Официално: Челси уволни Франк Лампард
Снимка: Getty Images/Guliver

1590 0

Информациите от последните часове се потвърдиха и английският гранд Челси уволни своя мениджър Франк Лампард. Това бе съобщено чрез специално съобщение на официалния сайт на "сините" от Лондон. От клуба благодарят на Лампард и подчертават, че е било много трудно решение, като допълват, че няма да има нови коментари до обявяването на новия старши треньор.

"Това е много трудно решение, което не е взето никак лесно от собственика и Борда.

Благодарни сме на Франк за това, което постигна като старши треньор на клуба. Все пак, резултатите в последно време, както и представянето на отбора, не отговарят на очакванията на клуба. Отборът е оставен в средата на таблицата без ясен път към подобрение.

Никога няма да е добро време да се разделиш с клубна легенда като Франк, но след дълго обмисляне бе решено, че трябва промяна сега, за да може клубът да подобри представянето и резултатите си през този сезон.

Клубът няма да прави повече коментари, докато не бъде назначен нов старши треньор." - пишат от Челси.

"Това бе много трудно решение за клуба, не на последно място, защото имам отлични лични взаимоотношения с Франк и имам огромно уважение към него.

Той е човек с чест и има най-високата работна етика. Въпреки това, предвид настоящата ситуация, вярваме, че е най-добре да сменим мениджърите.

От името на всички в клуба, в Борда, както и от мое лично име, искам да благодаря на Франк за работата му като старши треньор и да му пожелая успех в бъдещето. Той е важна икона за този велик клуб и неговия статут тук остава непроменен. Той винаги ще бъде топло посрещнат обратно на "Стамфорд Бридж" - сподели Роман Абрамович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички